Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Tuesday, 7 May 2013

SET PENYUSUAN BAJET ESP & ALFALFA

SET PENYUSUAN SHAKLEE PALING BAJET GILERR!!

* MENGIKUT BAJET ANDA!! RM 150++




Jangan risau, usah runsing, Set Penyusuan Shaklee tidak lah mahal sangat sehingga pokai duit bulanan. Memperkenalkan Set Penyusuan Shaklee Paling Bajet Gila, gabungan Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Alfafa insyaallah mampu membuat ibu senyum meleret. Mana tak senyum meleret, bila susu yang biasa 3oz menjadi 5oz hingga 8oz sekali pam. Juga ibu menjadi lebih bertenaga.

Alhamdulillah, dengan Set Penyusuan Shaklee kerja menyusukan anak, mengepam susu dan membuat kerja rumah menjadi 'kacang'. Dalam diam-diam makin ramai ibu yang telah percaya akan kehebatan Set Penyusuan Shaklee nie. Takkan nak tengok je ibu-ibu lain berjaya menyusukan anak, kita sendiri pun mestilah mahu menyusukan anak kan, jika boleh hingga usia 2 tahun.

Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan saje dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihan masing-masing:

Kelebihan ESP:
  1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
  2. Parut di muka jadi pudar
  3. Tenaga berpanjangan pagi ke malam
  4. Kurang letih 
  5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
  6. Sistem perlindungan badan semakin bagus
  7. Mengawal paras kolestrol
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat
  9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
  10. Mengurangkan alergik
Kelebihan Alfalfa:
  1. Sistem penghadaman lebih baik
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Membuang toksik dalam badan
  4. Mengurangkan masalah gastrik
  5. Membantu merawat keputihan
  6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
  7. Mengurangkan asthma
  8. Memberi kesan 'Kacip Fatimah'
  9. Meningkatkan kesuburan
  10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih HOT!
Tak kanla hati tak tertawan, tak perlu fikir banyak-banyak kali, inilah Set Penyusuan Shaklee Paling Bajet. Harga yang super bajet dengan kebaikan yang bermacam-macam. Jom sambar sekarang.

Hubungi saya untuk dapat harga yang super bajet untuk Set Penyusuan Yang Paling Bajet nie. SEGERA!

Boleh hubungi saya melalui sms/whatsapp : 0137385750
atau email : shazdeshoppe@gmail.com

Cepat.. dapatkan 1 can ESP dengan HARGA PROMOSI sekarang!!!!

No comments: