Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Sunday, 26 October 2014

PROJEK PIKAT HATI SUAMI

Assalamualaikum…
Pagi isnin nie nak share bagaimana nak pikat hati suami melalui suplemen Shaklee..
Seorang isteri mestilah menjaga kesihatan dan kecantikkan khas untuk suami yg tersayang adalah di pandang mulia oleh Allah SWT. Insha Allah. Bila isteri makin cantik suami pun makin sayang insyaallah rumah tangga pasti bahagia. Ape yang penting sekali Cik Puan semue perlu komited dengan usaha ini. Melalui Shaklee Cik Puan semue tak perlu risau, bila  ikut panduan, konsisten dan istiqamah yang akan buat Cik Puan seme berjaya memikat hati suami. Saya cakap berdasarkan fakta & pengalaman saya sendiri, bukan nak lariskan produk @ jual semata-mata ye. Itu mmg bukan prinsip saya . Saya lebih suka berkongsi kebaikan produk dgn orang yg memerlukan hidup yg lebih sihat. 

Okey jom kita tengok pakej apakah yang ada untuk wanita-wanita yang bakal tambah jelita ni pilih bagi Projek Memikat Hati Suami ini.



1. SET ASAS KECANTIKKAN BUAT CIK ABANG TAK PANDANG LAIN DAH

  

Vitamin C
·                     Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti (pencemaran, matahari, cuaca, AC, asap rokok, dsb).
·                     Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle).

Vitamin E
·                     Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
·                     Membantu mengelakkan pertumbuhan abnormal sel
·                     Membantu memudarkan parut

B Complex

·                     membantu dalam menukarkan karbohidrat kepada glukosa untuk penghasilan tenaga kepada tubuh badan
·                     membantu dalam menukarkan lemak kepada protein( ini membantu nervous system berfungsi dengan normal)
·                     Vitamin B juga penting untuk pembentukan sel badan jadi ianya penting untuk awet muda, kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut beruban, membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, kekuatan kuku

2. SET SLIM SHAKLEE BUAT CIK ABANG NAK PELUK PINGGANG JE

Detox/Buang 
 

Herblax - membantu masalah ketidakhadaman & pergerakkan usus yang tidak sihat. Untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

Alfafa - bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang dah dipecahkan oleh 

Lechitin

Bakar atau pecahan lemak

Lechitin - Merupakan agen pengemulsi yang menjadi memecahkan lemak untuk disingkirkan dari tubuh. Diekstrak dari soya tanpa penggunaan bahan pewarna, pemanis atau pengawet. 
 

Bina Otot 

ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah membantu dalam proses mengurangkan berat badan.

** ADD ON OMEGA GUARD UNTUK SUAMI TERSAYANG!


3. SET RAPAT SHAKLEE BUAT CIK ABANG MAKIN BERTAMBAH SAYANG



Alfafa 
·                     Alfalfa Shaklee berperanan sebagai perapat ala-ala kacip fatimah. Kalau dah rasa longgar, atau sikit-sikit keluar discharge yang jernih,  amalkan lah Alfalfa, insya-Allah berkesan untuk merapatkan semula yang longgar

Gla Complex 
·                     Membantu mengurangkan keradangan yg bias dlm sindrom pra-haid (PMS) dan eczema.
·                     Mengurangkan sakit dan kebas yg berkaitan dgn masalah kencing manis.
·                     Membantu mengawal kencing manis jenis 2 dengan membaiki kadar insulin & kolestrol.
·                     Membantu dlm kehilangan berat badan dengan menyingkirkan lebihan berat badan.

** Set ini juga dikenali sebgai Set Kesihatan Wanita untuk kesihatan rahim. 

Vitamin dan mineral yang tersenarai di atas itu adalah asas kepada kesihatan tubuh badan dan sistem imuniti  juga membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan stress, memberi satu kehidupan yang lebih sihat kepada semua.

Haaa itu dia Set2 shaklee untuk Projek pikat suami kite..projek terbaeekk punyerr!!

So untuk cik puan semue..jangan tunggu lagi untuk berusaha mencantikkan diri & pikat hati suami anda semue ye..

Sebarang pertanyaan @ nak buat pesanan boleh hubungi :

Azah
013-7385750

Special price untuk membantu cik puan semue & khidmat konsultan terbaik dari saya. InshaAllah...Jom lebih cantik sihat ceria untuk suami tersayang!


No comments: