Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Saturday, 7 March 2015

REVIEW SHAKLEE EFFECT ~ ESP SOY PROTEIN

Sempena Promosi ESP nie saya nak share review @ testimoni dari pengguna ESP :


Konsisten GLA & vit E. Sekarang hanya ambil ESP & Vit C. Sejak ambik vit c + ESP perubahan sangat ketara dan cepat - kulit muka lembut, jerawat pasir kian menghilang, tumit kaki tak pecah. Yang penting, kene sabar. Insya'allah hasilnya manis.


 Jeragat yang setompok tu dah kurang menyerlah, badan dah x lenguh2, masalah mengantuk kat opis dah diatasi, dah leh muat jeans sz 26 blk, bb yang fully bf jarang2 demam...

Amalkan:
- set b
- oste
- esp (1 setengah can) 
- gla (setengah botol, sbb just amek 1bj daily)


Consume ESP +Alfalfa. Dalam masa 2 bulan, boleh nampak perubahannya, kulit yang dulu berminyak semakin gebu. Parut jerawat yang ala2 kawah bulan dah semakin berkurangan. Kulit semakin cerah. Resdung semakin berkurangan.



SET PANTANG+MENYUSU (Esp+Vita Lea+Zinc+B Comp+Vit C+Alfalfa).
Makan memang tak ikut time. Berat still 75 KG jugak , x turun-turun.
Lepas 3 bulan SET PANTANG+MENYUSU habis , 
teruskan dengan Esp+Alfalfa dan Lecithin.
Start bulan FEB 2013 dan hingga sekarang SEPT 2013.
Dari berat 75 KG turun ke 65 KG.
** tak kontrol makan , tidak bersenam dan skip2 makan shaklee.


Dulu kulit muka sgt2 la berminyak,kusam,jeragat,
keputihan,haid x teratur sejak dari ank dara lagi dan sush nk buang air besar..tensen masa tu...
lepas amalkan pengambilan alfafa,vit. E, b complex dan esp ramai pulak yg puji kulit muka nampak seri lain macam...dan masalah keputihan, jeragat, kulit kusam dan berminyak ilang...dan haid x teratur dan susah nk buang air besar dh xde.


Consume esp+vit-E secara konsisten 4 bulan lalu..
now continue esp dgn vit-C n B-Complex...
Nampak x perbezaannya di situ...ke xde beza?? 
anda nilai lah sendiri..no make up no touch-up no editing!!! 
fresh dan asli dari wajah hehehee


Hanya mengambil set bajet+ esp utk kenyang lama..bonus warna kulit sekata
& yang paling best berat turun,jerawat pun hilang..






TESTIMONI ESP BANTU TURUNKAN KOLESTEROL


pengguna tegar SHAKLEE(vit c,b dan e ++ESP) sejak 1tahun +++... lame tu...
 dulu kulit kusam sekarang cerah berseri 


Shaklee Top Agent Cheras & KL
Azah
0137385750
Eff.Supervisor
shazdeshoppe.blogspot.com

No comments: