Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Tuesday, 25 August 2015

KHAS UNTUK IBU MENYUSU

KEBAIKAN LECITHIN UNTUK IBU MENYUSU :
Ada yang bercerita apabila mereka mendapati badan makin mengembang akibat dari pengambilan makanan yang tidak seimbang. 
Namun bagi yang menyusu badan, tahukah anda kebaikan lecithin untuk ibu menyusu ?

·                     Ia membantu mengurangkan risiko clog duct / duktus susu tersumbat
·                     Ia boleh bakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu
·                     Ia membantu ibu mengatasi masalah lupa / short memory yang biasa dilalui selepas melahirkan
·                     Ia membantu menyalurkan inositol & kolin di dalam susu ibu untuk perkembangan otak bayi.


Maka, selamatkah lecithin diambil semasa penyusuan selain mengurangkan berat badan?

·                     Jawapannya ialah “YA”  selamat diambil!


SET SLIM BF MOMIbu Menyusu Nak Slim? Jom dgn Shaklee..... 

Kebanyakan ibu yang menyusu risau untuk mengambil sebarang supplement bagi menguruskan badan kerana bimbang ianya tidak sesuai untuk anak mereka. Apa yang di makan oleh si ibu akan turut di rasa oleh si anak. Tetapi kebanyakan dari mereka sangat teringin menurunkan berat badan dan inginkan bentuk badan yang cantik. Berita gembira buat ibu-ibu yang menyusukan bayi, Shaklee memperkenalkan beberapa produk yang sesuai utntuk ibu menyusu dan tidak memberi kesan sampingan kepada si anak yang menyusu badan. 


Ia adalah soy protein NON-GMO dimana terdapat 9 khasiat asid amino. Ibu-ibu yang mengambil Energizing Soy Protein dalam diet harian akan merasa tahan kenyang lebih lama dan tidak mudah lapar. Dalam masa yang sama Energizing Soy Protein boleh membantu penghasilan susu ibu dan memelihara kulit ibu dan juga anak yang disusukan. Ia juga secara tidak langsung akan membekalkan tenaga kepada si ibu agar tidak mudah letih dan stress.


Lecithin

Lecithin akan bertindak memecahkan lemak-lemak yang terkumpul. Ianya snagat friendly kepada ibu dan anak yang menyusu. Ibu yang menyusu biasanya kuat makan, jadi tidak perlu risau lagi kerana pengambilan Lecithin selepas makan akan memecahkan lemak-lemak yang berlebihan. So, tak perlu risau gemuk lagi.Alfalfa adalah raja segala tumbuhan. Untuk turunkan berat badan, alfalfa bertindak untuk detox dan singkirkan lemak-lemak yang dipecahkan oleh Lecithin. Jangan tak tahu, disamping untuk slim, alfalfa juga bertindak sebagai MILK BOOSTER kepada ibu-ibu menyusu. Bukan itu sahaja, alfalfa juga bleh merawat masalah keputihan dan menggantikan tisu2 yang telah mati. Sebab itu siapa yang makan alfalfa, yang longgar pon jadi KETAT. Semua anda akan dapat dengan alfalfa. Khasiatnya all in one. Sangat-sangat berbaloi dan untung.


Kepada ibu-ibu menyusu, tidak perl risau lagi untuk mengambil supplement kuruskan badan kerana Shaklee menyediakan yang terbaik untuk anda. Jom cuba ....!!!!!!!


No comments: