Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Saturday, 2 April 2016

WANITA VS LIPSTICK

Wanita vs lipstick
...............................



Slmt berhujung minggu semua ;)
Ptg ni ape kata kita cuci mata dengan lipstick Mary Kay hehee..
Ada byk color best tau!

Yang semestinya mesti semua sangat berpuas hati kalau dh try lipstick nie..

Percaya tak yg lipstick ni best friend wanita.. Mesti kat dlm setiap handbag wanita akan ada 1 lipstick.. Kan kan kan 

Lipstick ni penting sebenarnya sbb ia boleh menaikkan Seri wajah kita.. Cuba kalau muka kita tak pakai lipstick mmg nampak pucat je.. So cemanacemana pun kena pakai walau secalit gitu.. Hehehehee

Pemilihan lipstick pun penting.. Kena la pastikan yg dia tak lebamkan bibir kita.. Dan dlm masa yg sama bila kita pakai kena la selamat dan yg penting sekali cantikkk!
Ini beberapa color Mary Kay Creme Lipstick.
Menyerikan bibir dengan impak warna yang tahan lama dan tidak mudah pudar.
Yg penting ada vitamin E dan C bagi menentang radikal bebas punca kedutan.





Nak Cuba?
Whatsapp : 0137385750

No comments: