Google+ Followers

TQ KLIK ;)

Saturday, 19 January 2013

TESTIMONI PREGGY MOM


 Sharing testimoni dari Persatuan Ibu Ibu Comel Mengandung

Semalam, pagi2 lagi dapat berita gembira...kawan sy ni memang nak sgt2 pregnen..dah ada anak sorang..tp sbb operate, makanya dia amik pil perancang...setelah anak 1st masuk 3 tahun, dia stop amik perancang tu..namun, period dia terus jd tak teratur, 2 bulan sekali period..hampir setahun jugaklah sbb anak dia skang dah nak masuk 4 thn...

2 bulan lepas sy cuba suggestkan dia amik GLA tuk usahakan bg period dia teratur dan sy cadangkan suami dia makan Zinc Complex...takdan 2 minggu dia terus period...pastu terus tak dtg2...bila suh cek dia ckp malas...

pastu tah mcm mana pg semalam dia tergerak hati nak cek..UPT positive..then pegi klinik, nurse ckp macam dah nak masuk 3 bulan pregnen...alhamdulillah sy yg dengar ni pun tumpang gembira..

pastu tetiba hari ni, siap order lagi Zinc n GLA 2 set...katanya tuk kakak ipar n kawan suami dia...masing2 pakat nak mencuba juga...yerlah kan..kita ni kena berikhtiar, di samping berdoa pada Allah..kalo ada rezeki, ada la kan..


No comments: